Coding Club

este o întâlnire săptămânală la „Aprozarul de idei”, unde fiecare lucrează la a implementa ceva: o aplicație sau un site, să îmbunătățești skillurile tehnice de programare, să te organizezi mai bine, etc.

Joi
18:00 - 20:00

De ce să alegi acest club?

Cu toții știm cât este de dificil să lucrăm la proiectele proprii, totuși, când facem parte dintr-un grup și când stabilim o dată recurentă de a face o activitate, șansele de a pune mâna și a lucra sunt mult mai mari decât dacă ne-am lasă la voia întâmplării. De asemenea, a avea o comunitate și o rețea de susținere poate face depășirea blocajelor mult mai ușoară! Vino să dai viață site-ului sau aplicației tale!

Cum știi că acest club
este pentru tine?

Dacă tot amâni momentul acela când te vei apuca să mai implementezi ceva, dacă simți câteodată nevoia de a face parte dintr-un grup cu pasiuni asemănătoare, dacă simți nevoia să-ți îmbunătățești abilitățile tehnice dar numai nu reușești să îți faci timp pentru cursul acela sau dacă doar îți dorești un moment de liniște și să ai un loc unde să te poți concentra, acest grup este pentru tine 🙂

Materiale

Este necesar să vii cu propriul laptop.
Punem la dispoziție câteva materiale de bază: acces la Wi-Fi, pixuri, creioane, creioane colorate, hârtie de copiator A4.

Cum se desfășoară?

Primele 5 minute discutăm despre un obiectivul de lucru al fiecăruia pentru acea ședință.
Următoarele 100 de minute fiecare participant lucrează la propriul proiect. La sfârșit, în ultimele 15-20 de minute, împărtășim progresul și discutăm despre Tips & Tricks pentru a ne îmbunătăți tehnica sau a depăși posibile blocaje (în funcție de nevoile participanților).

Cât costă?

În general, prețul unei ședințe individuale este de 40lei.
Cu campania 5+1 gratis (la 5 ședințe participate, a 6-a este gratuită).

Ce este inclus în preț?

  • clarificarea obiectivului de lucru
  • participarea la sesiunea de lucru la proiectul propriu
  • devii un membru din această comunitate
  • networking 15-20min la final – unde discutăm despre Tips & Tricks sau orice din sfera programării sau a organizării de proiect
Scroll to Top